avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vaduva veteran de razboi, urmas veteran de razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vaduva veteran de razboi, urmas veteran de razboi

Bunicul meu a avut calitatea de veteran de razboi fiind prizonier 4 ani in lagar (1944.-1948.) si a decedat in anul 1998. Bunica mea, nu s-a recasatorit si beneficiaza de o pensie de urmas de 92 ron/luna si bilete de calatorii pe autobuz/tren. Va rog sa ma lamuriti: cum se poate verifica daca pensia de urmas este stabilita corect? Bunica are dreptul la medicamente gratuite sau mai are dreptul in conditiile actuale sa solicite si alte facilitati? (de ex.dobandirea de teren). De asemenea va rog sa ma informati daca mama mea are drepturi legate de calitatea de urmas de veteran de razboi. Va multumesc anticipat pentru amabilitate si raspuns.

Alte discuții în legătură

Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas de veteran marinica71 marinica71 bunicul meu a participat la cel de al doilea razboi mondial decedand in 1985.unde ma pot adresa ca bunica mea sa beneficieze de pensie de urmas de veteran?stima (vezi toată discuția)