avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajata neasigurata dupa revenirea din concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajata neasigurata dupa revenirea din concediu crestere copil

Situatia unei angajate: s-a intors la lucru dupa concediu crestere copil in 21.03.2016. Recent a fost la medicul de familie, unde a aflat ca nu este asigurata. Azi a aflat de la firma unde lucreaza ca s-a declarat incetare concediu crestere copil cu data de 20.03.2016, iar data inceperii activitatii au declarat 21.03.2009, in loc de 21.03.2016. Din pacate cei de la contabilitate par depasiti de situatie - ei doresc sa faca o declaratie rectificativa pe luna martie doar, sustinand ca este suficient. Imi spuneti, va rog, care ar fi procedura in acest caz, pentru a evita sa o afecteze la pensie, somaj, sanatate etc? Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Eram in concediu crestere copil si mi-au facut lichidarea Isabella13 Isabella13 Buna ziua, cum sa procedez daca in timp ce eu eram in concediu crestere copil angajatorul mi-a facut lichidarea? Eu am intrat in concediu crestere copil in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie anais_232006 anais_232006 buna ziua sunt din busteni si sunt in concediu de crestere copil dar sunt la al doilea am intrat din unul in altul.ieri am fost de am luat alocatia si in loc ... (vezi toată discuția)
Cci Anasorina Anasorina Buna ziua.Sunt in concediu de crestere copil pana in data de 23decembrie2017, ulterior am aflat ca sunt din nou insarcinata si voi naste in martie-aprilie. ... (vezi toată discuția)