avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

buna ziua sunt din busteni si sunt in concediu de crestere copil dar sunt la al doilea am intrat din unul in altul.ieri am fost de am luat alocatia si in loc sa iau 842 am luat 242.am sunat la ploiesti si mi s-a spus ca angajatorul a declarat la CAS in luna martie 2009 ,22 de zile lucratoare si ca nu trebuia decat 1.nu inteleg de ce abia acuma s-a observat si anul trecut.si nu inteleg ce trebuie sa fac si cine raspunde de bani mei.va rog daca se poate un raspuns cat mai repede.va multumesc
1. Vorbiti cu angajatorul sa faca declaratie rectificativa (contabilul firmei stie cum) si sa corecteze situatia dvs.
2. Apoi mergeti la rezolvati si cu indemnizatia pentru CCC.
Buna ziua !
Daca situatia corespunde realitatii angajatorul este cel care trebuie sa rezolve problema si sa refaca declaratia CAS ... tare mi-e teama insa ca nu mai e posibil fiind din martie 2009 doar in masura in care dati in judecata angajatorul .... se merita ?:sorry:
PS Se pare ca e suficienta si posibila declaratia rectificativa ..... Bafta !
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2010
Adrian Marin, Consilier juridic
Nu este nevoie sa se pronunte instanta.
Angajatorul are la indemana posibilitatea de depune declaratii rectificative.
Trebuie doar sa le semnalati problemele aparute.
Luati legatura cu angajatorul si cereti-i sa faca declaratie rectificativa si sa remedieze problema dvs.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna ziua, am auzit ca se restituie taxa de poluare doar daca mi-am inmatriculat masina intr-un anumit termen si anume 15.12.2008-19.02.2010, este ... (vezi toată discuția)
Contabila a facut o declaratie rectificativa la o declaratie incorect depusa in august 2004.... Cristina Florea Cristina Florea Contabila noastra a demisionat la 01.10.2009. Zilele trecute ne-a anuntat ca trebuie sa faca o declaratie rectificativa la luna august 2004....Ce masuri putem ... (vezi toată discuția)
Declaratii rectificative ContSters198024 ContSters198024 Se pot face declaratii rectificative la sanatate din 2006 pana in prezent? Cum se procedeaza? Va multumesc! (vezi toată discuția)