avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

cum ar trebui sa procedam pt o succesiune,tatal sotiei era divortat de mama sotiei si s-a recasatorit ,mai are un baiat cu o alta femeie care era casatorit legal,tatal sotiei a decedat si fratele vitreg doreste sa faca succesiune,nu cunoastem ce bunuri poseda dar fratele vitreg ar dori sa ia el tot,cum procedam sa intre el in posesia la tot.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 00:34, 26 Octombrie 2016
Daca nu a trecut mai mult de un an de la decesul tatalui sotiei, sotia sa dea o declaratie la notar de renunțare la mostenirea tatalui.
Astfel fratele vitreg va culege intreaga moștenire.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cote se impart bunurile dupa decesul tatalui ? gagalin gagalin buna ziua , as avea si eu nevoie de niste sfaturi de la specialisti , situatia este asa, tatal meu a decedat acum 3 saptamani, in anul 74 sa insurat prima data ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire după mama vitregă, decedată fără urmași. cine are dreptul la cei 25% din partea acesteia? Alinamanole1984 Alinamanole1984 Bună seara! Am și eu o problemă și sper din tot sufletul sa ma puteți ajuta. În 2008 tatăl meu a decedat, în același an am dezbătut succesiunea. Din ... (vezi toată discuția)
Succesiune DjAndrew DjAndrew Tatal meu a divortat de mama in urma cu 40 de ani, iar apoi s-a recasatorit.Eu sunt unicul copil iar sotia sa are un baiat din alta casatorie.Aceasta a ... (vezi toată discuția)