avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face in cazul acesta - probleme virament bani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face in cazul acesta - probleme virament bani despagubire

Buna seara,
Imi cer scuze daca nu voi fi prea explicit, insa ma aflu intr-o situatie nu prea favorabila cu acest caz.

In urma cu 4 luni, prietenul meu a suferit un accident la serviciu in Germania, a stat in coma 2 luni de zile. In urma acestui accident si-a pierdut din memorie si momentan este paralizat pe partea dreapta.
Fratele lui a angajat un avocat particular, si acuma se vorbeste despre despagubiri, pensii si asa mai departe. Important este despagubirea din partea firmei la care a lucrat. Nu stiu exact despre ce suma este vorba. Pe langa fratele sau, mai este sotia lui care este in tara si nu si-a dat mare interes.. A lasat totul pe mana cumnatului ei.

Astazi, sotia lui a primit o scrisoare cu datele contului bancar in care sa ajunga despagubirea. Este contul fratelui sau mai exact. Ea nu este de acord sa trimita procura pentru a intra banii in contul lui din motive de incredere.

Ce se va intampla in cazul acesta daca ea nu este de acord?
Cum poate ea sa preia imputernicirea ?
Precizez, ca acest prieten este inca internat in Germania, dar cat de cat constient.

Alte discuții în legătură

Care este termenul pentru darea in judecata ? animsoc1234 animsoc1234 daca o persoana aflata la munca in germania ,angajata la o firma germana (are asigurare in acea tara),a fost implicat intr-un accident rutier ,(mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Muscat de caine in timpul serciciului in germania Gryady Gryady Buna ziua ,As dori sa stiu ce sanse am la un recurs ,cu urmatoarea intamplare : Anul acesta 25 .01.2017 am avut un accident in timpul serviciului ca montator ... (vezi toată discuția)
Tranzactie bun mostenit calin_domnici calin_domnici Buna tuturor! Problema mea este una pe cat de simpla pe atat de ciudata. Respectiv: In urma primirii repartitiei a unui apartament catre parintii mei de la ... (vezi toată discuția)