avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberare conditionata

Baiatul meu este condamnat pt, inselaciune .Are de achitat un prejudiciu.Beneficiaza de eliberare conditionata?Altfel cum sa-si achite datoria?
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 18:54, 26 Octombrie 2016
Art. 100 alin (1) lit c din Codul penal prevede o condiție ce trebuie îndeplinită pentru a beneficia de liberarea condiționată și anume indeplinirea integrală a obligațiilor civile stabilite prin hotărârea de condamnare.
Se poate beneficia de liberare condiționată dacă persoana în cauză face dovada că nu a avut nicio posibilitate să îndeplinească obligațiile civile stabilite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata Analuk1802 Analuk1802 Buna ziua 1)Ce conditii trebuie sa indeplineasca un detinut pt a beneficia de elib conditionata? 2)In Ce constau obligatiile civile si cum dov ca nu le.a ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata Shiva93 Shiva93 Buna ziua, daca am o condamnare definitiva de 30 de luni si eu am executat 18 luni de arest, peste cat timp voi putea beneficia de liberarea conditionata prima ... (vezi toată discuția)