avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca pierduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca pierduta

O zi buna
Am pierdut cartea de munca si nu stiu ce sa fac ! pentru depunerea dosarului de pensionare, eu traiesc in Italia acum, dar am multi ani de munca in Romania, incepind din ani 1972 pina in 2000, societatile la care am lucrat ! nu mai egzista, dar.., la ultimele doua erau societati private, care in present nu mai sunt active.
Va rog frumos, sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac si cum sa procedez in aceasta situazie disperata, am lucrat o viata si nu stiu cum sa justific acest lucru. Va rog sa ma ajutati. Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 14 Noiembrie 2016
Nu are nicio valabilitate scanarea carnetelor de munca....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca de negasit. Claudiu Rascol Claudiu Rascol Buna ziua. Unchiul meu a lucrat pana in anul 1991 la o fabrica de stat, Fabrica de Ambalaje Metalice Tecuci. Intre timp societatea a falimentat si toate ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă Maria.ro Maria.ro Bună ziua am pierdut cartea de munca si as vrea să vă întreb pot să merg la instituțiile unde am lucrat să obțin o adeverință ptr anii pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Pierderea cartii de munca ce se poate face atunci cad o persoana ... JOHNVASILE JOHNVASILE Pierderea Cartii de Munca Ce se poate face atunci cad o persoana si-a perdut cartea de munca si a indeplinit varsta de pensionare (vezi toată discuția)