avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa pentru conducere autoturism sub influenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa pentru conducere autoturism sub influenta alcoolului

buna ziua , dupa un timp indelungat de asteptare am fost judecat pentru fapta " conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, am primit 8 luni de inchisoare , dar sa amanat pedeapsa si din cate am intales au ramas doar acei 2 ani de incercare . nu se mentioneaza nimic de permisul de conducere ,
imi puteti spune cand il pot recupera ?

Va Multumesc !
scrieti hotararea completa aici ca sa ne dam si noi seama ce sentinta ati primit INSA DACA E AMANAREA APLICARII PEDEPSEI, permisul vi-l puteti recupera de la serviciul rutier cu copia legalizata a sentintei.
Stabileste pentru inculpatul , pedeapsa de : - 8 luni închisoare pentru savarsirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal. cu aplic.art.396 al.10 Cod proc.penală. În temeiul art.83 al.1 Cod penal dispune amânarea aplicarii pedepsei pe durata termenului de supraveghere de 2 ani conform art.84 al.1 cod penal. Pe durata termenului de supraveghere inculpatul va respecta măsurile de supraveghere prevăzute de art.85 al.1 lit.a-e Cod penal; - să se prezinte la serviciul de probaţiune Cluj la datele fixate de acesta. - să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea; - să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei si orice deplasare care depăşeşte 5 zile precum şi întoarcerea; - să comunice schimbarea locului de muncă - să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; Atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere care pot atrage revocarea conform art.88 cod penal. Constata ca inculpatul are aparator ales. În temeiul art.274 al 1 cod proc.penală, obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare în folosul statului în sumă de 500 lei. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din
Permisul il recuperati asa cum vi s-a precizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)
Cerere atasat la rechizitoriu Ioananiculae26 Ioananiculae26 Am primit o comunicare de rechizitoriu in care mi s-a gresit starea civila. Obiectul cauzei: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor ... (vezi toată discuția)
Interzicerea dreptului de a conduce in perioada de supraveghere german1981 german1981 Buna ziua, As dori sa stiu daca in urma sentintei de mai jos, respectiv amanarea aplicarii pedepsei, pot sa conduc vehicule din categoria A1(scuter) in ... (vezi toată discuția)