buna ziua , dupa un timp indelungat de asteptare am fost judecat pentru fapta " conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, am primit 8 luni de inchisoare , dar sa amanat pedeapsa si din cate am intales au ramas doar acei 2 ani de incercare . nu se mentioneaza nimic de permisul de conducere ,
imi puteti spune cand il pot recupera ?
scrieti hotararea completa aici ca sa ne dam si noi seama ce sentinta ati primit INSA DACA E AMANAREA APLICARII PEDEPSEI, permisul vi-l puteti recupera de la serviciul rutier cu copia legalizata a sentintei.
Stabileste pentru inculpatul , pedeapsa de : - 8 luni închisoare pentru savarsirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal. cu aplic.art.396 al.10 Cod proc.penală. În temeiul art.83 al.1 Cod penal dispune amânarea aplicarii pedepsei pe durata termenului de supraveghere de 2 ani conform art.84 al.1 cod penal. Pe durata termenului de supraveghere inculpatul va respecta măsurile de supraveghere prevăzute de art.85 al.1 lit.a-e Cod penal; - să se prezinte la serviciul de probaţiune Cluj la datele fixate de acesta. - să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea; - să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei si orice deplasare care depăşeşte 5 zile precum şi întoarcerea; - să comunice schimbarea locului de muncă - să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; Atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere care pot atrage revocarea conform art.88 cod penal. Constata ca inculpatul are aparator ales. În temeiul art.274 al 1 cod proc.penală, obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare în folosul statului în sumă de 500 lei. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din