avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata penalitatilor BEJ
Discuție deschisă în Executare silită

Plata penalitatilor BEJ

Am primit de la Bej ca trebuie sa platesc o suma de bani plus penalitati unui creditor ,m-am inteles cu creditorul si am platit suma care o datoram ,creditorul nu mi-a mai cerut penalitatile ,mai sunt obligat sa le platesc?
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 17:18, 1 Noiembrie 2016
Daca v-ati inteles cu creditorul, executarea inceteaza. Aveti ceva scris banuiesc, nu ? Sau cum v-ati inteles ?
Am chitanta ca am platit datoria si de inteles m-am inteles verbal la telefon pt ca creditorul este din alta localitate
Vorbiti cu creditorul sa va trimita o hartie ca nu mai are pretentii la alte sume.
Nu veti mai plati penalitati doar daca creditorul renunta la ele.
Probabil ca daca a apelat la un executor nu e vorba de penalitati cat mai de graba de cheltuieli de executare pe care da,trebuie sa le platesti.
pai nu am fost decat notificat nu am fost executat , din cate stiu eu executarea se face prin instanta si nu am avut nici un termen , astept un raspuns

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara - executare silita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am de recuperat o anumita suma privind pensia alimentara. Am dosar de executare silita la un BEJ. Solutia data de instanta este ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati la suma executata silit naepot naepot Buna ziua, In somatia trimisa de BEJ se specifica suma pentru care a fost instituita executarea silita, suma ce include debitul de achitat catre creditoare ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa o executare silita Austin Austin Buna ziua, am o problema in care nu stiu cum sa actionez. Am avut un card facut in 2004 la un credit doar cu buletinul (eram mai mic si prost pe vremea aia). ... (vezi toată discuția)