avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contradictie intre articole
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contradictie intre articole

Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu doua articole din legislația rutiera. Eu sunt sofer la o cofetarie si transport produsele la unitatile comerciale. In art 63 Oug 195/2002 alin 2 punctul b scrie "(2) Nu se consideră oprire: b) imobilizarea autovehiculului având o masă totală maximă autorizată de până la 3,5 tone, atât timp cât este necesar pentru operaţiunea de distribuire a mărfurilor alimentare la unităţile comerciale. Iar un domn politist mi-a dat amenda pentru oprire interzisa pe baza articolului 142 a). Intrebarea mea este, am voie sa opresc in locurile unde este indicatorul oprire interzisa atat timp cat eu descarc produse alimentare la unitatea comerciala. Precizez ca masina este a firmei la care transport si exista o singura cale de acces.

Alte discuții în legătură

Loc parcare spațiu comercial de cartier AlexaPope AlexaPope Bună ziua, ma interesează legislația în ceea ce privește locul de parcare în dreptul unui spațiu comercial(magazin alimentar mixt) de cartier. Este zona ... (vezi toată discuția)
Codul rutier, articole inexistente? Ssarmiss Ssarmiss Ziua bună, scuze de deranj și mulțumesc de pe acum pentru ajutor! Am fost sancționat ieri de către Poliția Locală București pentru staționare în ... (vezi toată discuția)
Care sunt procedurile? si daca ar fi sansa de reusita? raull raull In data de 13. 05. 2014. Fiind stationat pe trotuar cu autoturismul firmei de curirat Politia Locala m-a oprit si mi-au facut proces verbal cu amenda de 170lei ... (vezi toată discuția)