avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Codul Rutier, articole inexistente?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Codul Rutier, articole inexistente?

Ziua bună, scuze de deranj și mulțumesc de pe acum pentru ajutor!
Am fost sancționat ieri de către Poliția Locală București pentru staționare în zona de acțiune a indicatorului „Oprirea interzisă” iar pe PV scrie că fapta este prevăzută de art. 143a din OUG 195/2002 și sancționată de articolele 100/2, respectiv 108/1/b/7 din aceeași OUG. Căutând textul OUG 195/2002, constat cu mare surpriză că art 143a nu există, ordonanța având doar 137 articole.
Pot contesta cu succes procesul-verbal?
Cel mai recent răspuns: Ssarmiss , utilizator 18:20, 1 Februarie 2018
Nu prea. Este vorba de Regulamentul de aplicare a OUG 195 / 2002. Art. 143 lit. a)
Asta e. Mulțumesc! Atunci nu îl contest decât prin prisma faptului că agentul a ignorat, deși i-am spus de el, art. 63/2/b din OUG195/2002, respectiv „Nu se considera oprire imobilizarea autovehiculului avand o masa totala maxima autorizata de pana la 3,5 tone, atat timp cat este necesar pentru operatiunea de distribuire a marfurilor alimentare la unitatile comerciale.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare spațiu comercial de cartier AlexaPope AlexaPope Bună ziua, ma interesează legislația în ceea ce privește locul de parcare în dreptul unui spațiu comercial(magazin alimentar mixt) de cartier. Este zona ... (vezi toată discuția)
Contradictie intre articole aurelian negaci aurelian negaci Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu doua articole din legislația rutiera. Eu sunt sofer la o cofetarie si transport produsele la unitatile ... (vezi toată discuția)
Parcarea in fata societatii popa-alis popa-alis BUNA ZIUA! AM UN MAGAZIN DE PIESE AUTO IN FATA CARUIA IN URMA CU UN AN AM AMENAJAT O INTRARE,CARE NU EXISTA PANA ATUNCI (ATUNCI CAND S-A TURNAT ASFALTUL I-AM ... (vezi toată discuția)