avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PATRIMONIUL UNUI PFA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PATRIMONIUL UNUI PFA

Buna ziua
As dori sa intreb daca se achizitioneaza in mijloc de transport de catre o PFA, necesara desfasurarii activitatii sale pentru care s-a autorizat, dar persoana fizica are executare silita pe bunurile proprii si pe conturile bancare personale, PFA-ul risca sa intre in executarea silita atat mijlocul de transport pe care doreste a-l achizitiona si utiliza pentru activitatea pentru care este autorizat, cat si sumele aflate in contul bancar deschis pe PFA?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Patrimoniul unui pfa Ignat Felicia-Carmen - Cabinet de expertiza contabila Ignat Felicia-Carmen - Cabinet de expertiza contabila Buna seara As dori sa intreb daca se achizitioneaza in mijloc de transport de catre o PFA, necesara desfasurarii activitatii sale pentru care s-a autorizat, ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pentru pfa avas avas Buna dimineata , intrebarea mea este urmatoarea : pentru PFA contul bancar poate fi cel personal ca persoana fizica ?Multumesc (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)