avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii sala de jocuri PS4/XBOX ONE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii sala de jocuri PS4/XBOX ONE

Doresc sa stiu de ce autorizatii am nevoie pentru a imi putea deschide sala de jocuri PS4/XBOX ONE. O sa am nevoie si de licenta pentru vinzarea bauturilor alcoolice/sucuri si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a le obtine.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Afacere console ps4/ xbox one RobertD98 RobertD98 Buna ziua , as dori sa mi deschid o afacere in domeniul consolelor ps4 sau xbox one . Am inteles ca trebuie licenta pentru fiecare consolă si joc. Rog pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare sala de jocuri rdzamfirescu rdzamfirescu Buna-ziua , intentionez sa deschid o sala de jocuri pe console xbox 360 si am nevoie sa aflu exact de ce avize si licente este nevoie. Pot angaja un avocat sa ... (vezi toată discuția)
Sală de jocuri diverse R.Stelian R.Stelian Salut . Am un spatiu de 100 de m2 situat cemtral . As vrea sa deschid o sala de jocuri mai diversificata , adica o masa de biliard , o masa de tennis , un ... (vezi toată discuția)