avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sală de jocuri diverse
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sală de jocuri diverse

Salut . Am un spatiu de 100 de m2 situat cemtral . As vrea sa deschid o sala de jocuri mai diversificata , adica o masa de biliard , o masa de tennis , un darts , un xbox , un playstation , un mic barulet cu sucuri si cafea . Nu stiu de unde sa incep , ce acte sunt necesare ? Aprobari , licente etc... as dori sa comenteze doar cei ce stiu despre asta . Cei care nu stiu despre ce e vorba si incep sa descurajeze , va rog sa va abțineți! Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Licenta jocuri uz comercial Ovidiu1709 Ovidiu1709 Buna ziua! Dupa cum spune si titlul, m-ar interesa necesarul de licente si aprobari pentru a putea deschide o sala de jocuri video pe console Xbox, ... (vezi toată discuția)
Licenta sala jocuri playstation 4 claudiujc claudiujc buna ziua. am o problema cu care ma confrunt de vreo 3 saptamani. doresc sa deschid o sala de gaming cu console playstation si nu stiu cum as putea obtine ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene nerambursabile organizari evenimente ZenPlusAgency ZenPlusAgency Va salut! Dupa cum se poate observa sunt interesat in accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru organizari evenimente. Sunt un tanar intreprinzator ... (vezi toată discuția)