avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... transmitere pe email a unei copii de certificat de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

transmitere pe email a unei copii de certificat de urnanism eliberat pentru informare de primarie

Buna seara,
Locuiesc in judetul Dambovita si mi s-a eliberat de Primaria Cluj un certificat de urbanism pentru informare.Mi s-a spus ca trebuie sa-l ridic personal, dar am rugat Primaria sa mi se trimita prin email o copie a certificatului,sa nu fac drumul pana acolo numai sa constat destinatia juridica ,economica a unui teren,eventual cunoscand informatiile despre teren, sa vin la Cluj si cu alte documente necesare in continuare.Nu mi-au raspuns deocamdata daca se poate fransmite documentul,este doar o copie informativa,pe site-ul primariei am mai vazut certificate de urbanism,eliberate celor care cer autorizatie de constructie.Se mai plateste ceva cand se elibereaza la ghiseu documentul original si se semneaza de primire?Deci,Primaria poate sa-mi trimita pe email o copie informativa a Certificatului de urbanism?Multumesc perntru raspuns

Alte discuții în legătură

Pot obtine aut de construire pe un teren intravilan cu puz expirat? stanahorea stanahorea Buna ziua, Am cumparat un teren in Cluj-Napoca, in anul 2016. Atunci terenul avea PUZ, iar aut de construire se putea elibera fara probleme (PUZ-ul a ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept de autor? cocomoi cocomoi Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In 2018, am gasit pe internet un anunt imobiliar privind vanzarea unui teren in judetul Cluj. Sunand la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei locurilor de parcare private massict massict buna ziua ..in 2013 am cumparat un apartament la parter inalt ,sub acest apartament am mai achizitionat alte 2 locuri de parcare ...am inceput renovarea ... (vezi toată discuția)