avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare contributie constructie casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare contributie constructie casa

Buna dimineata,
Va rog,(ca sa stiu ce am de facut in viitor)ce sanse am in instanta de a-mi recupera o suma de bani(euro-50000)pe care i-am "oferit",cu buna credinta concubinei mele in anul 2007in vederea construirii casei in care urma sa locuim,sub promisiunea casatoriei.Mentionez ca am trait in concubinaj aproape 12 ani.
multumiri,

Cu respect,.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 07:50, 31 Octombrie 2016
Daca aveti acte doveditoare, sansele de recuperare sunt foarte mari.

Daca dimpotriva, nu aveti nicio dovada, atunci sansele de recuperare se diminueaza, mai ales daca ea nu v-a recunoaste acest lucru.
Scuze,
Revin : daca am martori inseamna mai mult ! ...si inca ceva "acaum un an in sept daca nu ma insel,mi-a dat 19000 euro intro suc.CEC.,spunandu-mi ca "deocamdata atat pot" !

Cu respect,
Buna ziua,
Dovezile in materia imprumutului sunt scrise adica chitante.
Incercati sa obtineti si rstul prin buna intelegere sau sa o determinati sa semneze o hartie ca are sa va dea si restul de 31000 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera niste sume de bani de la o persoana, legal Adrian39 Adrian39 Buna seara,ma numesc Adrian.Doresc sa aflu daca exista solutii legale,de a recupera niste sume de bani de la fosta logodnica ,avind in vedere ca ieu ii ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, abuz de incredere deliachiuzbaian deliachiuzbaian Anul trecut in septembrie o colega a apelat la mai multe persoane (fara sa stim unii de altii) pentru a imprumuta bani de la acestea. [b]Eu am cazut la o ... (vezi toată discuția)
Rectificare contract de vanzare-cumparare apartament. dupa un ... vitalsmart vitalsmart Rectificare contract de vanzare-cumparare apartament. Dupa un an de concubinaj, doua persoane isi cumpara un apartament cu credit ipotecar. Barbatul ... (vezi toată discuția)