avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citare Divort din sua in Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citare Divort din sua in Romania

Buna tuturor
Sint cetatean roman, sint in Cluj, am fost plecat in america cu viza de munca, in iunie 2016 mam casatorit cu o americanca(casatoria sa facut in timpul vizei mele de munca, dar am venit in romania pt probleme de familie pt care trebuie sa stau o perioada mai lunga de timp motiv pt care au aparut pb intre noi, cel mai probabil vom divorta.Nu am depus actele pt GC,nu doresc comentarii despre GC sau Cetatenie americana sau de genul, alta e problema mea. Nu avem copii sau bunuri impreuna.
Intrebarea mea este daca stie cineva procedura de citare din florida in romania, din cite am citit pe net sint firme sau persoane autorizate aiciin Ro care sa aduca acasa citatiile de divort,am inteles ca nu se poate prin posta, cit ar dura procesul
Daca este cineva care stie sau a mai fost in aceasta situatie as aprecia mult.
O zi buna tuturor

Alte discuții în legătură

Casatoria cu o americanca adelin 73 adelin 73 Buna ziua.Vreu sa ma casatoresc cu o fata americanca aici in tara,si nu stiu care sunt procedurile si actele necesare.Si noi avem de gand sa plecam amandoi in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc... viviana15 viviana15 Va rog sa ma ajutati privitor la documentele necesare ptr. a obtine copilului certificatul de nastere romanesc avand in vedere ca este cetatean american. Tatal ... (vezi toată discuția)
Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)