avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Casatoria cu o americanca
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Casatoria cu o americanca

Buna ziua.Vreu sa ma casatoresc cu o fata americanca aici in tara,si nu stiu care sunt procedurile si actele necesare.Si noi avem de gand sa plecam amandoi in America,eu o sa am cetatenie americana?si ea o sa aibe nevoie de viza de aici ca sa poata merge acolo?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:33, 8 Ianuarie 2017
Prin casatorie nu se obtine automat cetatenie, nici romana , nici americana. Exista in fiecare din cele doua state diverse proceduri, termene si conditii pentru a se obtine cetatenia tarii respective. Doamna, fiind cetatean american, nu are nevoie de viza ca sa mearga in America.
Dar,daca ne casatorim aici,ea va pierde cetatenia americana?
Nu, nu o va pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare divort din sua in romania Campain Campain Buna tuturor Sint cetatean roman, sint in Cluj, am fost plecat in america cu viza de munca, in iunie 2016 mam casatorit cu o americanca(casatoria sa facut in ... (vezi toată discuția)
Casatorie silviuDSA silviuDSA vreau sa ma casatoresc cu prietena mea care este ccetatean ukraina, eu locuiesc in cypruu dar vreau sa facem casatoria in romania , dupa casatorie putem pleca ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)