avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare CNASMB student
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare CNASMB student

In fiecare vara, fiica mea ,in varsta de 24 de ani, este scoasa de pe lista casei de asigurari de sanatate. Este studenta la facultate si nu obtine venituri. Este legal ? As dori sa aflu si la cat timp de la terminarea studiilor isi pierde calitatea de asigurat . multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate student la zi in varsta de 19 ani ruxiqui ruxiqui Am un fiu, student la zi la Facultatea de Drept si Facultatea de stiinte politice, in varsta de 19 ani, implineste 20 in noiembrie, a terminat primul an. Am ... (vezi toată discuția)
Am terminat facultatea dar nu am licenta, mai sunt asigurat din oficiu la sanatate ? mento123 mento123 Am 22 ani, am absolvit facultatea insa voi sustine examenul de licenta in februarie. Cat timp am fost student, am fost asigurat din oficiu, insa acum nu stiu ... (vezi toată discuția)
Ca studenta sunt asigurata? didi24 didi24 Buna ziua ,am 24 de ani nu lucrez si nu beneficiez de alte venituri ,sunt studenta din 2009 ,si acum cateva luni a primit medicul meu da familie o lista si ... (vezi toată discuția)