avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: contract bancar imprumut nevoi personale incheiat in anul 2002 cu scadenta 2005.Pe contract se mentioneaza ca adresa de domiciliu sector 3 . In urma neplatii ratelor in 2005 banca cere incuviintarea executarii silite pe care o si obtine la sectorul 4. Nu m-au executat niciodata. Eu nu anunt banca ca mi-am schimbat domiciliul in sectorul 2 . O firma de recuperare solicita din nou in 2016 pt acelasi contract incuviintarea executarii silite la sectorul 3 ,adresa de domicliu din contract ,adresa de la care nun mai stau de 9 ani. Executorul trimite somatii,popriri pe conturi la vechea adresa fara a incerca sa ma gaseasca prin evidenta populatiei. Dupa ce popreste conturile si afla noua adresa imi trimite din nou somatia si notificarile la noua adresa. Am urmatoarea intrebare concreta : doresc sa introduc contestatie la executare invocind prescriptia. La ce instanta depun contestatia : la sectorul 3 care a aprobat incuviintarea executarii silite sau la sectorul 4 unde locuiesc de 9 ani. Care sint taxele pt contestatia la executare avind in vedere ca nu solicit si suspendarea? NU am venituri .Multumesc pentru sprijin.

Alte discuții în legătură

Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)
Executarea silita de catre un spital iancu1 iancu1 Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare legata de o problema cu care se confrunta o cunostinta de a mea. Persoana in cauza a fost condamnata definitiv ... (vezi toată discuția)
Executare silita liliana elena liliana elena Am un titlu executoriu din 2005.Pana in anul 2008 cand intervenea prescriptia nu s-a mai intamplat nimic, dupa care executorul judecatoresc trimite o somatie ... (vezi toată discuția)