avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... abuz al profesorului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

abuz al profesorului

Fiica mea are ceva probleme cu doamna de matematica,in sensul ca a facut meditatie la dânsa din cls a5a si pana in cls a7a ,dupa care nu a mai mers la meditatie si totul sa schimbat o asculta in fiecare ora se tinea de capul ei sa o noteze cu note mici ,inainte fiind de note peste 8 si ieri nu prea a stiut si a primit nota 5.Am mers la scoala si am vorbit omeneste cu profesoara iar azi surpriza un alt 5,in contextul in care pana acum era de 8,9,10 cand mergea la meditatie.Copilul plânge si este darmat psihic,ce pot face ?????

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)
Profesor problema nela10 nela10 Buna ziua , sunt mama a doi copii si am o problema cu profesoara de matematica a copiilor , de cand au intrat in clasa a 5 a si pana in prezent adica clasa ... (vezi toată discuția)
Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)