avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs primarie pentru ocuparea functiei de inspector ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs primarie pentru ocuparea functiei de inspector superior in cadrul serviciului impozite si taxe

Buna!
Am absolvit fac. de economie si administrarea afacerilor,specializarea administratie publica. Am o vechime de peste 9 ani in domeniul bancar si as dori sa particip la concursul organizat de primarie pt ocuparea postului de inspector superior cu urmatoarele cerinte: studii de lunga durata absolvite cu licenta in ramura economica si vechime de minim 9 ani. Intrebarea mewa este, daca ma incadrez in cerinta legata de ramura absolvita, tinand cont de faptul ca pe diploma mea scrie "licentiat in stiinte administrative,specializarea administratie publica din cadrul UAIC Iasi, FEEA( facultatea de economie si administrates afacerilor).

Alte discuții în legătură

Concurs inspector clasa 1 Ionela0406 Ionela0406 Buna seara, Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea funcției de inspector, clasa I, grad profesional asistent pentru care se cere: studii universitare ... (vezi toată discuția)
Studiile necesare pentru ocuparea unui post de inspector antifraudã flori_minicards flori_minicards Am terminat anul acesta la zi la UPG Ploiesti Stiinte administrative specializarea administratie publica se considera ca am studii superioare superioare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)