avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ...

Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor 7ani.
Momentan lucrez la o societate unde sunt incadrata ca managar resurse umane cu studii superioare si platita diferentiat pt studii superioare. Mentionez ca am terminat facultatea de economie cu specializarea management si am urmat cursurile de master in specializarea managementul resurselor umane. Avand in vedere ca lucrez pe postul de manager resurse umane din 2012 de cand am terminat masterul, se pot considera acesti ani vechime in specialitatea studiilor?va multumesc
Cel mai recent răspuns: m0_0n3y , utilizator 19:42, 15 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre ce functie publica este vorba?
Functie publica de executie de inspector de munca, clasa I, grad profesional superior in cadrul compartimentului contracte colective de munca si monitorizare relatii de munca.
Conditii specifice: studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in unul din urmatoarele domenii: stiinte ingineresti, stiinte agricole si silvice, stiinte juridice, stiinte economice sau in specializarile: sociologie, psihologie, medicina, administratie publica si stiinte politice.
Vechimea in specialitatea studiilor necesara exercitarii functiei publice: minimum 7 ani.
Intrucat pentru postul de manager resurse umane sunteti incadrat cu studii superioare , in opinia mea, puteti sa participati.
Am facut petitie si la anfp sa vad si opinia lor. Functionarul anfp local a zis ca nu indeplinesc conditiile pt ca manager resurse umane e o functie cu studii medii. Mi se pare o aberatie, atat timp cat eu sunt incadrata cu studii superioare si i exact specializarea din studiile mele.

Cornel Vasile a scris:

Intrucat pentru postul de manager resurse umane sunteti incadrat cu studii superioare , in opinia mea, puteti sa participati.

Si inca o intrebare. Pot cere anularea concursului in contencios administrativ ?

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma ca nu m-a lamurit nimeni pana acum despre angajare la garda financiara /itm kakadu kakadu buna ziua! am termina facultatea de drept!! ce fel de master pot face pt garda financiara si ce fel de master pentru itm????? sau trebuie facultate speciala ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor ailimafamee ailimafamee Buna ziua! Va rog sa-mi oferiti, daca se poate, cateva explicatii cu privire la \"vechimea in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei ... (vezi toată discuția)