avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog ajutati-ma ca nu m-a lamurit nimeni pana acum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog ajutati-ma ca nu m-a lamurit nimeni pana acum despre angajare la Garda Financiara /ITM

buna ziua! am termina facultatea de drept!! ce fel de master pot face pt garda financiara si ce fel de master pentru itm?????
sau trebuie facultate speciala pentru asa ceva? si ce fel de facultate! va rog lamuriti-ma si pe mine k nu a stiut nimeni sa imi spuna ..unii spun ca administratie publica, altii k economia comertului turismului si serviciilor iar altii ca finante-banci si dreptul???? deci???
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 1 Mai 2013
Pentru o functie de conducere este bun un master in administratia publica .. inspector de munca in ITM - Funcţia de inspector de muncă poate fi ocupată de persoane cu studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile fundamentale: ştiinţe inginereşti, ştiinţe agricole şi silvice, ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau în specializările: sociologie, psihologie, medicină, administraţie publică şi ştiinţe politice.
deci pt itm??? pot face master pe dministraţie publică in drept e bine??? si pt garda?? ce master? sau trebuie alta facultate inafara de cea de drept??? ms frumos astept rasp
Stimate @ kakadu, ma indoiesc ca dvs , ca absolvent de Facultate de Drept nu stiti si nu aveti informatii privind specializarile pe care le doriti.
Pentru Garda financiara credeti ca sunteti calificat sa obtineti un post? Acolo se da concurs, nu intra, cel care are master , din oficiu.
La ITM.... ce anume doriti sa faceti? ITM este o institutie care are multe atributii.
DEci, parerea mea este ca sa va organizati dvs ca student in an terminal, ceea ce doriti sa faceti, iar apoi , daca statul deschide angajarile, va veti prezenta la concurs.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Masterul poate sa fie in administrate publica ...
kakadu a scris:

deci pt itm??? pot face master pe dministraţie publică in drept e bine??? si pt garda?? ce master? sau trebuie alta facultate inafara de cea de drept??? ms frumos astept rasp


Si pentru ITM si pentru garda financiara sunt suficiente studiile pe care lei ai. Nu este necesar vreun master.

Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. doresc să trec din contractual în funcționar public. ... Lidia74. Lidia74. Bună ziua. Doresc să trec din contractual în funcționar public. Am studii medicale și master.. Plus un master în inginerie.. Pentru concurs am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna seara ! Am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire in domeniul SSM, nivel superior, diploma de cilenta trebuie sa fie stric pe profil tehnic ... (vezi toată discuția)