avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua. Doresc să trec din contractual în ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua. Doresc să trec din contractual în funcționar public. ...

Bună ziua. Doresc să trec din contractual în funcționar public. Am studii medicale și master.. Plus un master în inginerie.. Pentru concurs am nevoie de inginerie. Masterul este destul? Mulțumesc ) conditiile generale prevtzute de art.465 alin.(1) coroborat cu art.613 din OUG nr.57/2019- Codul administrativ cu modificarile si completarile ulterioare,
b) conditiile specifice:
- studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniile fundamentale: stiinte ingineresti, stiinte agricole si silvice, stiinte juridice, stiinte economice sau in specializarile: sociologie, psihologie, medicina, administratie publica si stiinte politice;
Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2023
Lidia74., utilizator
Cel mai recent răspuns: Lidia74. , utilizator 21:31, 24 Decembrie 2023
daca studiile medicale sunt finalizate cu diploma de licenta e suficient. daca observati, scrie: SAU
masterul nu va ajuta , ci diploma de licenta

Citez, Dacă examenul la care doriți să participați cere studii superioare în inginerie și dețineți un titlu de master în inginerie, sunteți eligibil să participati. De obicei un titlu de master în inginerie este considerat un nivel de educație superior în domeniul ingineriei și îți oferă calificarea necesara pentru a susține un examen care solicita acest nivel de educație, Răspuns de la un jurist.
Cornel Vasile a scris:

masterul nu va ajuta , ci diploma de licenta

Cititi bine conditiile de concurs. iar parerile pot fi impartite .. vi se cere diploma de licenta , nu de master .
Mulțumesc frumos de răspuns.

Cornel Vasile a scris:

Cititi bine conditiile de concurs. iar parerile pot fi impartite .. vi se cere diploma de licenta , nu de master .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am urmatoarea speta pe care doresc sa o lamuresc. ... victor1986 victor1986 Buna ziua. Am urmatoarea speta pe care doresc sa o lamuresc. Conform articolul 50 din 1425/2006 (1) Cerinţele minime de pregătire în domeniul ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna seara ! Am si eu o intrebare, la cerintele minime de pregatire in domeniul SSM, nivel superior, diploma de cilenta trebuie sa fie stric pe profil tehnic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)