avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ...

Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor 7ani.
Momentan lucrez la o societate unde sunt incadrata ca managar resurse umane cu studii superioare si platita diferentiat pt studii superioare. Mentionez ca am terminat facultatea de economie cu specializarea management si am urmat cursurile de master in specializarea managementul resurselor umane. Avand in vedere ca lucrez pe postul de manager resurse umane din 2012 de cand am terminat masterul, se pot considera acesti ani vechime in specialitatea studiilor?va multumesc
Cel mai recent răspuns: m0_0n3y , utilizator 19:42, 15 Iulie 2021
Accesul este liber la justitie ... puteti solicita, dar solutia care se va da nu avem de unde sa stim noi.
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos pt amabilitate.

Cornel Vasile a scris:

Accesul este liber la justitie ... puteti solicita, dar solutia care se va da nu avem de unde sa stim noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma ca nu m-a lamurit nimeni pana acum despre angajare la garda financiara /itm kakadu kakadu buna ziua! am termina facultatea de drept!! ce fel de master pot face pt garda financiara si ce fel de master pentru itm????? sau trebuie facultate speciala ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor ailimafamee ailimafamee Buna ziua! Va rog sa-mi oferiti, daca se poate, cateva explicatii cu privire la \"vechimea in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei ... (vezi toată discuția)