avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... abuz in serviciu si fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

abuz in serviciu si fals

am facut o sesizare la politie despre intocmirea de catre o primarie in anul 2004 a unui contract de concesiune cu o persoana fizica. am scris ca, nu s-au respectat conditiile contrctului si anume; 1 cf contract trebuia sa se construiasca o anexa gospodareasca in valoare de 3000 lei, 2 constructia sa se efectueze in timp de 1an, 3 timp de 3ani respectivul nu construieste nimic, primaria avand obligatia sa rezilieze contractul nu-l reziliaza.4 in 2007 construieste o SC un spatiu comercial in valoare de 63000lei, cu autorizatie de constructie. nu se modifica nimic in calcularea redeventei, aceasta fiind platita si astazi tot de persoana fizica. mai mentionez ca terenul respectiv conform hartilor apartine cap-ul. primaria spune ca cf hcl din 2003 trebuia inventariat insa il omite cu buna stiinta din inventar. contractul de concesiune nu este trcut la ocpi.cf l 215 trebuia inventariat domeniul public privat in fiecare an. il omite atunci, dar la nesfarsit?. suprafata respectiva conform hartilor din 1990 arata cu totul altfel. astazi ea apare intr-un alt mod. va lamuresc. un vecin al respectivului teren este un parau, parau cu care ma invecinez si eu. respectivul care a concesionat terenul a modificat traiectoria paraului si astfel acesta a ajuns in proprietatea mea. eu am stapanit acea suprafata de teren care a lasat-o albia veche a terenului in schimb primaria a concesiunat terenul fars sa respecte art 42 al 2 din l apelor. in raportul facut de politie se specifica ca au fost onlocuite acte in contractul de concesiune, dar nu specifica nimic de stramutarea paraului. s-a clasat ce mai pot face? sunt in termenul de 20zile pentru a contesta. va multumesc si astept raspuns urgent

Alte discuții în legătură

Care contract se ia in consideratie? monalisaalina monalisaalina Am marea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:cu ceva timp in urma s-a concesionat un teren de la primarie,mi s-a sugerat sa renunt la o parte s-a ... (vezi toată discuția)
Restrangere concesiune adinutza.2008 adinutza.2008 Primaria a incheiat un contract de concesiune cu o societate avand ca obiect un teren proprietate privata. Acest teren s-a concesionat pentru construirea de ... (vezi toată discuția)
Transfer concesiune teren tarkanyi tarkanyi In anul 1994 se construieste o cladire pentru prelucrare lapte. Primaria concesioneaza societatii un teren in suprafata de cca. 1000 mp. pe 99 de ani, ... (vezi toată discuția)