Am marea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:cu ceva timp in urma s-a concesionat un teren de la primarie,mi s-a sugerat sa renunt la o parte s-a realizat un alt contract de concesine cu o suprafata mai mica,insa primul contract nu are si-a incheiat perioada pt care s-a incheiat si nici nu s-a reziliat,pot beneficia de efectele primului contract?
sau...am prioritate daca cer concesionarea terenului pe care l=am avut,in baza art 15lit.e din legea 50.1991,fiind alaturat terenului?
sper ca a-ti inteles situatia
multumesc anticipat
Puteti incerca sa extindeti constructia pe terenul alaturat. Dar, ar trebui sa vedeti cum s-a modificat contractul initial. Inteleg ca s-a micsorat suprafata concesionata. Probabil ca terenul respectiv este dat in concesiune altcuiva, care vrea sa construiasca ceva pe el si atunci veti fi in conflict cu vecinul.
mergeti si ceret sa faceti un act aditional in care sa se specifice data, termenul si ce altceva ii mai lipseste. nu faceti un nou contract cu o noua data, ci doar un act aditional, adica o adaugare/modificare a contractului deja existent. cred ca ar trebui avuta in vedere data primului contract de concesiune in situatia cumpararii, dar pentru suprafata mai mica prevazuta in al doilea contract.
Trebuie vazute cele doua contrace, eu inteleg ca al doilea vine sa-l modifice pe primul si atunci nu puteti sa folositi integral terenul caci ati restrans, de comun acord, obiectul contractului...
Depinde si de modificarea redeventei etc.