avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... doua contracte de concesiune pe aceeasi suprafata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

doua contracte de concesiune pe aceeasi suprafata

Buna ziua!
Am un contract de concesiune, pentru o pasune, incheiat cu primaria comunei. Contractul dateaza din 2008, am platit pana acum toate darile aferenate. M-am trezit ca pe o bucata din suprafata care mi-a fost data urmeaza sa se construiasca o ferma de porci. Am intrebat la primarie si mi s-a spus ca s-a aprobat in consiliul local construirea acelui complex si ca o sa imi dea in alta parte. Este incheiat un alt contract de concesiune pentru acea suprafata, dar nu s-a modificat contractul meu. Ce pot face? Merg la tribunal sa fac plangere? Cum ma sfatuiti?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: chachynelu , utilizator 09:29, 24 Mai 2011
Sesizati mai intai Consiliul local (e obligatorie procedura prealabila) - in scris - si aratati ca au emis acel contract de concesiune pentru o parte din terenul care a fost concesionat anterior dumneavoastra si solicitati revocarea hotararii de aprobare a concesionarii si a contractului respectiv.
In functie de raspunsul pe care i sa-l primiti, o sa vedeti ce faceti mai departe.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)
Se aplica oug 34/2006? Augusta2010 Augusta2010 Ca urmare a aparitiei Ordinului nr. 541/2009, primariile au obligatia de a incheia doar contracte de concesiune a pasunilor pentru punerea in valoare a ... (vezi toată discuția)