avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Subiect: Art.51 alin.1- Legea 98/2016
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Subiect: Art.51 alin.1- Legea 98/2016

Subiect: Art.51 alin.1- Legea 98/2016

Va rog sa ma lamuriti la ce se refera, concret, art.51 alin.1 din legea 98/2016 "Autoritatea contractanta precizeaza in documentatia de atribuire reglementarile obligatorii in domeniile mediului, social si al relatiilor de munca, stabilite prin legislatia adoptata la nivelul Uniunii Europene, legislatia nationala, prin acorduri colective sau prin tratatele, conventiile si acordurile internationale in aceste domenii, care trebuie respectate pe parcursul executarii contractului de achizitie publica ori sa indice institutiile competente de la care operatorii economici pot obtine informatii detaliate privind reglementarile respective." Multumesc.

Alte discuții în legătură

Art.51 alin.1- legea 98/2016 PegasCernavoda PegasCernavoda Va rog sa ma lamuriti la ce se refera, concret, art.51 alin.1 din legea 98/2016 \"Autoritatea contractanta precizeaza in documentatia de atribuire ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la indemnizatia de somaj? T.A T.A Buna ziua, in data de 16 .03.2010 firma m-a dat in somaj. Am mers sa depun actele doar in aceata luna pentru ca in perioada mai-iulie am avut un contract pe ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa - comisie de evaluare kannam kannam Buna ziua. Prevederile Art. 126. alin. (1) a Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 98/2016 sunt aplicabile si in cazul contractelor incheiate prin ... (vezi toată discuția)