avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa - comisie de evaluare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa - comisie de evaluare

Buna ziua.
Prevederile Art. 126. alin. (1) a Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 98/2016 sunt aplicabile si in cazul contractelor incheiate prin achizitie directa?

Art. 126. - (1) Autoritatea contractantă are obligaţia de a desemna, pentru atribuirea contractelor de achiziţie publică/ acordurilor - cadru, persoane responsabile pentru evaluarea ofertelor şi, după caz, a solicitărilor de participare, care se constituie într-o comisie de evaluare.
Cel mai recent răspuns: kannam , utilizator 07:47, 25 Iulie 2016
Achizitia directa nu este considerata o procedura, deci nu e nevoie de nici o comisie.
Multumesc pentru raspuns.
Dar in articolul respectiv nu scrie de "procedura" ci atribuirea contractelor si nu specifica " in cazul procedurilor de atribuire"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica Ra123 Ra123 Buna ziua De un an de zile m-am angajat la o institutie publica ca si contabil. De curand am fost anuntat ca am fost numit intr-o comisie de licitatie ... (vezi toată discuția)
Buna! doresc sa particip la o licitatie anaf pentru 2 autoturisme! ... raulpopescu raulpopescu Buna! Doresc sa particip la o licitatie ANAF pentru 2 autoturisme! Din greseala am inversat preturile de oferta fiind sub limita necesara si, am fost contactat ... (vezi toată discuția)
Durata incheierii unui contract de achizitie directa pt produse/servicii cu caracterede regularitate ALINA DRAGAN ALINA DRAGAN Va rog opinie privind durata incheierii unui contract de achizitie directa pt produse/servicii cu caracterede regularitate. Nu se poate aplica art.165 din HG ... (vezi toată discuția)