avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Licitatie publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Licitatie publica

Buna ziua
De un an de zile m-am angajat la o institutie publica ca si contabil. De curand am fost anuntat ca am fost numit intr-o comisie de licitatie publica pentru o lucrare cu o valoare destul de mare Intrebarea mea este urmatoarea: membrii care trebuie numiti in comisii nu trebuie sa aiba ceva ani de experienta in spate , nu trebuie sa indeplineasca ceva conditii? Unde este stipulat acest lucru,
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ra123 , utilizator 18:54, 29 Iulie 2019
Normele metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice din 02.06.2016
Art. 126
(1) Autoritatea contractantă are obligația de a desemna, pentru atribuirea contractelor de achiziție publică/acordurilor-cadru, persoane responsabile pentru evaluarea ofertelor și, după caz, a solicitărilor de participare, care se constituie într-o comisie de evaluare.

(2) În sensul prevederilor alin. (1), din cadrul comisiei de evaluare pot face parte membri aparținând compartimentelor autorității contractante, iar în cazul în care beneficiarul final al contractului/acordului-cadru este o altă autoritate contractantă, din cadrul respectivei autorități contractante. Modificări (1)
.........
(8) Persoanele care constituie comisia de evaluare nu trebuie să fie în relații de subordonare ierarhică unele față de altele, în măsura în care structura organizatorică permite acest lucru.
.......
Asta am citit in lege, dar ceva de genul ca membrii trebuie sa aiba experienta,vechime in specialitate , bu este precizat nicaieri
Intr-adevar, nu este precizat ...
Si vreo modalitate ca sa ma opun numirii in comisia de licitatie este?
Doar sa depuneti o contestatie la decizia de numire sub aspectul ca nu aveti experienta necesara.

Alte discuții în legătură

Achizitie directa - comisie de evaluare kannam kannam Buna ziua. Prevederile Art. 126. alin. (1) a Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 98/2016 sunt aplicabile si in cazul contractelor incheiate prin ... (vezi toată discuția)
Membri comisie licitatie publica pentru atribuþii contracte achiziþii publice sorinaccio sorinaccio Bună ziua , Aş dori să ştiu dacă unul sau mai mulţi consilieri locali , respectiv Comisia Economică din cadrul Consiliului Local pot face parte ca ... (vezi toată discuția)
Comisie de evaluare achizitie publica. sunt numit membru de rezerva ... gh_liviu gh_liviu comisie de evaluare achizitie publica. Sunt numit membru de rezerva pentru comisia de achizitie publica. A inceput procedura de evaluare azi, s-au solicitat ... (vezi toată discuția)