avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Licitatie publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Licitatie publica

Buna ziua
De un an de zile m-am angajat la o institutie publica ca si contabil. De curand am fost anuntat ca am fost numit intr-o comisie de licitatie publica pentru o lucrare cu o valoare destul de mare Intrebarea mea este urmatoarea: membrii care trebuie numiti in comisii nu trebuie sa aiba ceva ani de experienta in spate , nu trebuie sa indeplineasca ceva conditii? Unde este stipulat acest lucru,
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ra123 , utilizator 18:54, 29 Iulie 2019
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa - comisie de evaluare kannam kannam Buna ziua. Prevederile Art. 126. alin. (1) a Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 98/2016 sunt aplicabile si in cazul contractelor incheiate prin ... (vezi toată discuția)
Membri comisie licitatie publica pentru atribuþii contracte achiziþii publice sorinaccio sorinaccio Bună ziua , Aş dori să ştiu dacă unul sau mai mulţi consilieri locali , respectiv Comisia Economică din cadrul Consiliului Local pot face parte ca ... (vezi toată discuția)
Comisie de evaluare achizitie publica. sunt numit membru de rezerva ... gh_liviu gh_liviu comisie de evaluare achizitie publica. Sunt numit membru de rezerva pentru comisia de achizitie publica. A inceput procedura de evaluare azi, s-au solicitat ... (vezi toată discuția)