Buna ziua,in 2009 am vândut o firma cu datorii,precizez ca in aceasta firma am fost doi administratori,la aceste datorii au crescut penalități de 3 ori mai mult ca datoria pana in prezent.stiu ca pana in momentul vânzării foștii administratori sunt răspunzători pentru datoriile firmei,ce ar trebui sa fac pentru a plăti doar partea mea de datorii,celălat administrator e plecat din țara si de persoana care a cumpărat firma nu mai stiu absolut nimic.pot plăti doar partea mea de datorii?ce pași trebuie sa urmez sau daca e posibil sa se împartă datoriile.multumesc
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.