avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor - lege mama eroina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor - lege mama eroina

Buna dimineata,legea pentru mame eroine a intrat in vigoare? Si daca da,ce acte sunt necesare si care sunt conditiile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 1 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proiectul de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii a fost adoptat numai de catre Senat.

In prezent, se afla in dezbatere la comisiile Camerei Deputatilor.
Buna ziua aș vrea sa stiu si eu daca se vor mai da banii pentu Mamele eroine
Dupa ce se va adopta proiectul de lege si se va publica in Monitorul Oficial legea, vom sti mai multe amanunte.
Am auzit la cineva cunoscut ca copilul ei a fost anuntat sa se duca sa-si faca actele. Cum se poate ca uni sa fie anuntati, iar alti sa li sa spuna ca ei(cei de la primarie) nici nu au auzit de aceasta lege? sotiei mele, care avem impreuna 3 copilasi, i sa spus de la cei de la primarie ca nu stie nimic. Cum adica nu stie despre aceasta lege?
Proiectul de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii - evolutie legislativa:
[ link extern ]

Asadar, nu este inca adoptata.

Alte discuții în legătură

Pensie mame eroine eugenia 82 eugenia 82 S-a adoptat legea pensiei mamei eroine?....in acest sens imi puteti spune si ce acte se depun si unde?...multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Mame eroine OLIVIA_L OLIVIA_L Buna ziua! Imi poate spune cineva daca s-a aprobat proiectul de lege din 2016 in legatura cu indemnizatia viagera pentru mame eroine? Multumesc mult! (vezi toată discuția)