avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... S-a aprobat legea la mama eroina?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

S-a aprobat legea la mama eroina?

S-a aprobat legea pentru mame eroine?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 25 Februarie 2023
Am 4copiii asi vrea sa stiu unde se depun actele necesare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proiectul de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii a fost adoptat de Senat ca urmare a depasirii termenului de adoptare, potrivit art.75 alin.(2) teza a III-a din Constitutia României .

In prezent, se afla la Camera Deputatilor.

Insa, atat timp cat nu s-a adoptat inca un act normativ in aceasta privinta nu aveti ce documente sa depuneti si unde.
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mai este mult pana se aproba legea pt.mamele cu 3 sau mai multi copii??
Nu avem cum sa stim cand se adopta acest proiect.

Evolutia legislativa a Proiectului de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii o gasiti aici :
[ link extern ]
S a aprobat legea mamelor cu mai multi copii?

Alte discuții în legătură

Info indemnizatie mama eroina iulieta iulieta Buna seara,va contactez pentru a afla onformatoa,daca s-a aprobat legea pentru acordarea indemnizației mamei eroine cu multi copii?Daca Da,ce documente se ... (vezi toată discuția)
Mame eroine OLIVIA_L OLIVIA_L Buna ziua! Imi poate spune cineva daca s-a aprobat proiectul de lege din 2016 in legatura cu indemnizatia viagera pentru mame eroine? Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Bani pentru mame eroine ileana ely ileana ely Buna ziua! vroiam sa va intreb daca s- a aprobat legea care spune .ca mamele care au cel putin 3 copii vor beneficia de un ajutor de 15000 de lei? si unde se ... (vezi toată discuția)