avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Info indemnizatie mama eroina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Info indemnizatie mama eroina

Buna seara,va contactez pentru a afla onformatoa,daca s-a aprobat legea pentru acordarea indemnizației mamei eroine cu multi copii?Daca Da,ce documente se depun si unde?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 16 Decembrie 2018
Nu există în prezent o astfel de lege în vigoare. E adevărat că zace uitat în sertarele parlamentului un astfel de proiect de lege.
Proiectul de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii a fost adoptat de Senat ca urmare a depasirii termenului de adoptare, potrivit art.75 alin.(2) teza a III-a din Constitutia României .

In prezent, se afla la Camera Deputatilor.

Insa, atat timp cat nu s-a adoptat inca un act normativ in aceasta privinta nu aveti ce documente sa depuneti si unde.

Guvernul cu nr.1802/22.03.2017 a emis un aviz negativ.

Evolutia legislativa a Proiectului de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii o gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mame eroine OLIVIA_L OLIVIA_L Buna ziua! Imi poate spune cineva daca s-a aprobat proiectul de lege din 2016 in legatura cu indemnizatia viagera pentru mame eroine? Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Indemnizație mame eroine pusa-octavia pusa-octavia Buna ziua,as dori sa stiu daca sa aprobat legea pentru mama eroina si daca da unde trebuie sa ma adresez (vezi toată discuția)