avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragerea plangerii penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragerea plangerii penale

Vreau sa stiu daca pot sa-mi retrag plangerea penala in cazul lovirii si alte violente. Ce trebuie sa fac si unde sa ma adresez. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Remana , utilizator 07:03, 7 Noiembrie 2016
In ce faza a procesului penal a ajuns dosarul ?
Abia ieri am depus plangere la politie.
In cazul acesta mergeti la politie si depuneti o hartie completata conform modelului :
[ link extern ]
Insa asigurati-va inainte ca este bine ceea ce faceti !
Ce poate pati daca nu imi retrag plangerea? Eu trebuie sa platesc ceva?
Daca nu va retrageti plangerea prealabila dosarul isi urmeaza cursul procesual, iar daca va retrageti plangerea prealabila este posibil sa suportati cheltuielile judiciare avansate de stat, in anumite situatii, dar probabil ca in speta dvs. nu va fi cazul de asa ceva.

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala danutza2000 danutza2000 Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in privinta urmatoarei spete: - ca administrator de S.R.L, am depus o plangere penala in temeiul art.246 cod ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala in instanta dcv20 dcv20 Buna ziua. In urma cu 2 jumatate ani eu si iubitul meu am avut o cearta care s-a soldat cu o lovitura , am sesizat politia si astfel a fost deschis un dosar ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala georgiana-m georgiana-m In urma cu o luna am avut un conflict cu familia sotului meu mai exact cumnatul si soacra mea unde a iesit cu bataie eu avand 4zile de ingrijire si sora mea ... (vezi toată discuția)