avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin care polueaza mediul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin care polueaza mediul

Vecinul meu deverseaza dejectii in spatele casei mele cui ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 7 Noiembrie 2016
Si garda de mediu poate constata fapta si poate aplica sanctiunile legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deversara apelor menajere pe proprietatea vecinului fight_for_justice fight_for_justice Ca urmare a realizării unor lucrări de amenajere in curtea din spatele casei, am descoperit la cca. 15 cm adancime tuburile de beton prin care vecinul isi ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez în legătură cu vecini care își golesc fosa septica la mine in gradina? Ana-Nita Ana-Nita Buna ziua, recent am cumpărat o gradina cu acte în regula( intabulata ) iar vecini de lângă au făcut șanț de la ei din gradina până în gradina la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana ... ioana zamfirescu ioana zamfirescu Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana in gradina. De cateva zile apa a inceput sa miroase a canalizare, atunci ne am dat seama ca ... (vezi toată discuția)