avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical salariat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical salariat

am primit un concediu medical pe perioada 28-31.oct de la med familie cu codul bolii 595,cod indemnizatie 01.Intre timp m am internat in spital si m am operat pentru aceeasi afectiune,externandu ma in 31 oct.Medicul curant mi a dat la externare 14 zile in continuarea concediului medical de la medicul de familie ,data acordarii concediului fiind 31 oct.,iar pe septembrie cat am fost internat ,adica 29-31 oct nu mi a mai dat pt ca se suprapuneau perioadele.Contabila de la fabrica mi a zis ca nu poate sa mi ia in considerare acel concediu din spital pt ca pe el nu apare perioada internarii.CE e de facut?Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 22:01, 7 Noiembrie 2016
Mergeti la spital sa va corecteze certificatul, trebuie sa apara scrisa perioada de internare.
Nu conteaza daca se suprapune cu celalalt certificat de la medicul de familie, acesta nu se va mai considera la plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de concediu medical myry84 myry84 buna ziua.sunt in concediu medical din data de 06-06-2013.primul concediu este cu internare de 5 zile cod ind 06 initial si mai am inca 14 zile cod ind 01 in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Pentru luna august am un salariat cu 2 certificate de concediu medical, si anume: a). 02-05 august, initial, cod ind. 01, cod diag. 653 b). ... (vezi toată discuția)
Drept la concediu medical dupa infarct - 1 an ? tushu tushu Buna Seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In luna februarie a.c. am suferit un infarct miocardic major, edem pulmonar acut si am fost internata ... (vezi toată discuția)