avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... taxa proces partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

taxa proces partaj

va rog sa imi spuneti care este taxa pentru un proces de partaj a 2 credite bancare facute in timpul casatoriei , pe care a ramas sa le plateasca sotul
Cel mai recent răspuns: mancipri , utilizator 21:35, 2 Septembrie 2009
Fiind o cerere de partaj, deci evaluabila in bani, taxa de timbru este la valoarea pertentiilor pe care le-ati cerut prin cererea de chemare in judecata!
am inteles dar cine , cand , cum , se stabileste aceasta taxa ?
Instanta de judecata, cand depuneti cererea de chemare in judecata!
BUNA ZIUA
taxa de timru la partaj dupa noile modificarii ale taxei de timbru este de 3% din valoarea bunurile ce se solicita a fi partajate .
end a scris:

BUNA ZIUA
taxa de timru la partaj dupa noile modificarii ale taxei de timbru este de 3% din valoarea bunurile ce se solicita a fi partajate .

Corect dar aici situatia este un pic diferita fiindca discutam despre niste obligatii de plata , nu despre niste bunuri!
Instanta de judecata va stabili taxa cu certitudine!
B-)

Alte discuții în legătură

Mai pot timbra acțiunea pânã la primul termen de judecatã? puideurs puideurs Buna ziua, Daca actiunea introductiva de judecare nu a fost timbrata, mai pot timbra actiunea pina la primul termen de judecata ? (20.05.2014), pentru ca ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters79003 ContSters79003 Buna ziua am si eu cateva nelamuriri, poate ma puteti ajuta... daca masa partajabila e de 100000 de euro, eu trebuie sa platesc 3000 de euro ca taxa de ... (vezi toată discuția)
Cuantumul taxelor de timbru - cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat slv63 slv63 Buna ziua! Am de facut o cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat. nu stiu care este valoarea taxei de ... (vezi toată discuția)