avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dispozitiile art.133 alin.(2) Cod proc. civ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dispozitiile art.133 alin.(2) Cod proc. civ

Reclamanta este in strainatate de 10 luni! Formuleaza o cerere de chemare in judecata, care este redactata in Romania, paratul primeste citatie acasa (termen de judecata 28 septembrie a.c.), cererea fiind "semnata" de reclamanta dar aceasta se afla in Belgia cand a fost depusa la instanta!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 15:10, 30 August 2009
sa inteleg ca contestati semantura?
Vazand dispozitiile legii, da!
buna ziua
daca contestati semnatura deacord dar trebuie sa sidovediti ,
Evident ca exista mijloacele de proba care sa demonstreze ca semnatura de pe cererea de judecata nu este a reclamantei! Un contract de imprumut incheiat cu o banca pe care se afla semnatura reala, este o proba...
Aveti posibilitatea sa va inscrieti in fals pe aspectul semnaturii de pe actiune in timpul procesului civil, poate chiar la primul termen de judecata, daca apreciati ca este cazul.
Va trebui insa sa aveti si argumente/dovezi pentru a convinge instanta sa va admita cererea pentru ca exista si riscul sa o respinga (mai mult sau mai putin motivat) si sa va trimita la Parchet.
Personal sustin ca aveti dreptate dar in instanta se mai petrec si lucruri "neclare" uneori, sper sa nu fie si cazul dvs.:) desi banuiesc faptul ca dvs. stiti la fel de bine ca si mine acest lucru.Bafta!

Alte discuții în legătură

Are fiica mea custodie totala asupra copiilor? valentina-petronela valentina-petronela in caz ca ar vrea sa ii ia in strainatate la ea ii trebuie semnatura tatalui? am vazut un articol de cod civil in hotarare 397 cc unde scrieca ,avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort ankablede ankablede buna ziua , Cumnata mea a divortat de sotul ei , si acum e ingrijorata ca a ameninta-o ca vine si - i ia copii . Am sa pun si sentita de divort ca sa se vada ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului si schimbarea domiciliului minorului AlexandraLupu AlexandraLupu Buna dimineata, in urma cu cateva luni l-am chemat din nou pe tatal biologic al fetitei mele in instanta deorece nu aveam cum sa preiau legatura cu el si nici ... (vezi toată discuția)