avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare apartament achizitionat prin prima casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare apartament achizitionat prin prima casa înainte de 5 ani

Bună seara,
Va rog sa-mi spuneți dacă mai este valabila regula, ca nu pot vinde un apartament achizitionat prin prima casa, înainte de 5 ani. Iar dacă nu mai este valabila, care sunt pasii de urmat pentru a obține aprobarea Fondului de garantare.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil achizitionat prin programul prima casa bvr bvr Buna dimineata! Stiti care sunt conditiile si etapele vanzarii unui imobil achizitionat prin programul Prima Casa? Dar ale inchirierii. Mentionez ca au ... (vezi toată discuția)
Status credit prima casa bozzzan bozzzan Buna ziua. Intrebare pentru cei care au trecut printr-un proces de obtinere a creditului prima casa. Statusul actual al dosarului despre care vorbesc este ... (vezi toată discuția)