avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... HG 490 / 2011 EXCEPTII EXISTA?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

HG 490 / 2011 EXCEPTII EXISTA?

Buna ziua
Ma confrunt cu HG asta 490/2011. Mi se cere bransarea curentului electric subteran, ci nu suprateran. Imobilul este o anexa gospodaresca. Subteran costa 1000 euro si dureaza 3 luni, iar suprateran dureaza o luna si costa 300 euro.
E diferenta foarte mare.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, va rog? Daca mai am vreo sansa sa pun suprateran? Vreo exceptie?
Electrica mi a dat raspuns in scris ca ar fi de acord suprateran , sub rezerva aprobarii de catre Primarie. Iar Primaria nu vrea sa auda.

Multumesc
Victor
Targvoiste

Alte discuții în legătură

Cumparare garsoniera intr-un bloc fara utilitati spiderflash spiderflash Buna ziua! In urma cu ceva timp m-am decis sa cumpar o garsoniera intr-un bloc nou aflat in comuna Bragadiru. Am ales garsoniera si joi o sa merg sa semnez ... (vezi toată discuția)
Racordare utilitati radubajan radubajan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie si nu stiu cum se poate rezolva. 1. Am achizitionat un teren pentru constructie. 2. Toate actele inclusiv ... (vezi toată discuția)
Alimentare curent electric Claus1500 Claus1500 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - Mai multe persoane ne-am cumparat cate o bucata de teren pe aceeasi strada - zona noua parcelata; parcele fara niciun ... (vezi toată discuția)