avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgentare motivare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgentare motivare

In 31.05.2016 s-a pronuntat solutia pe scurt. Legal in 30 de zile trebuia sa ajunga si motivarea. Azi 08.11.2016 inca nu e gata motivarea. Ce pot face? Am facut cerere de urgentare. Cui ma mai pot adresa? Inspectiei judiciare? Au trecut peste 120 de zile. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: David Daniel Ion , utilizator 15:24, 8 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Nu va impacientati.
Judecatorii motiveaza in masura timpului pe care-l au asa ca degeaba formulati plangeri.
Incercati si la CSM-Inspectia judiciara,intre timp, daca aveti o urgenta puteti solicita eliberarea unui certificat de grefa.
Multumesc
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Am castigat un proces , si am facut cerere de restituirea cautiunii ... roznovatstefan roznovatstefan Am castigat un proces , si am facut cerere de restituirea cautiunii , pina acum sa aminat de 8 ori pronuntarea pentru aceasta cerere , pot face ceva ... (vezi toată discuția)
Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care sentinta de marire pensie intretinere nu a fost motivata inca? Am trimis inscris in care am cerut respectuos ... (vezi toată discuția)