avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditii legale angajare sef serviciu privat pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditii legale angajare sef serviciu privat pentru situatii de urgenta

Pentru ocuparea postului de sef serviciu privat pentru situatii de urgenta este conditie obligatorie absolvirea cursului de sef serviciu intr-un centru de formare autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari la fel ca in cazul ocuparii postului de sef serviciu voluntar pentru situatii de urgenta?Care este actul normativ care reglementeaza conditiile pentru ocuparea postului de sef serviciu privat pentru situatii de urgenta si care sunt atestatele obligatorii?Pot angajatorii(operatori economici privati) sa solicite conditii ce exced prevederilor legale?

Alte discuții în legătură

Sef svsu = functionar public? svsu svsu Sunt angajat de trei ani ca sef de serviciu voluntar pentru situatii de urgenta intr-o localitate din Romania. Conduc acest serviciu care are in componenta un ... (vezi toată discuția)
Atestare profesionala pentru infiintare pfa madychic madychic Buna ziua, puteti sa imi spuneti ce atestare profesionala imi trebuie pentru deschiderea unui PFA in domeniul Activitati ale portalurilor web, prelucrarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare maj maj daca o persoana a absolvit 12 clase fara bacalaureat poate ocupa functia corespunzatoare cor 331305? Din ce am mai citit consider ca da ,dar nu sunt sigur (vezi toată discuția)