avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Dacă am intrerupere de două luni în ultimii ani.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 11 Noiembrie 2016
Va rog să mă ajutați cei care știți.
Daca aveti cel puţin 12 luni venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit sau v-ati aflat în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010. (de exemplu, ati beneficiat de indemnizatia de somaj, pensie de invaliditate, concedii medicale, concediu pentru cresterea copilului , concediu fără plată pentru creşterea copilului etc.) , beneficiati de indemnizatia pentru CCC chiar daca aveti acele 2 luni lipsa.
Vă mulțumesc din suflet .
Vă rog... Miii de scuze.Uitându-ma înapoi pe niște acte,am constatat că nu am doar 2luni si 2saptamani pauză ...ci 3luni si un pic.Deci ...BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIE IN CONDITIILE IN CARE NU AM STAT NICIODATA ACASA FARA SA FIU PLATITA iar venitul meu sa fie impozitat.În total am cam 10 ani de muncă .
Ajutati-ma va rog cu un răspuns.Îmi doresc să rămân însărcinată dar nu stiu daca voi beneficia de prenatal datorită problemei pe care O AM.

Alte discuții în legătură

Sarcina dobreramona dobreramona Buna ziua. Eu sunt angajata din 14.07.2016,cu contract pe perioada determinata,in data de 14.10.2016 mi-a fost prelungit contractul pe inca 6 luni. Ieri am ... (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere copil julia_mik julia_mik As vrea sa stiu daca raman gravidă si sunt angajată iar la scurt timp dupa după ce anunt firma ca sunt însărcinată imi dau demisia(probleme personale) ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie fara stagiu de cotizare in ultimele 12 luni Daniel Rus81 Daniel Rus81 Buna ziua, In situatia in care sotia,nu are stagiu de cotizare in ultimele 12 luni,poate solicita indemnizatie de crestere a copilului,avand in vedere ca a ... (vezi toată discuția)