Buna ziua.
Eu sunt angajata din 14.07.2016,cu contract pe perioada determinata,in data de 14.10.2016 mi-a fost prelungit contractul pe inca 6 luni.
Ieri am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani,intrebarea mea este:
As putea sa beneficiez de cei doi ani de indemnizatie crestere copil?
Multumesc.
Daca aveti realizate cel puţin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit sau v-ati aflat în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010. (de exemplu, ati beneficiat de indemnizatia de somaj, pensie de invaliditate, concedii medicale, concediu pentru cresterea copilului , concediu fără plată pentru creşterea copilului etc.) , beneficiati de indemnizatia pentru CCC .
Indemnizatie
Tina&Tina
Buna ziua.Am lucrat 3 ani neintrerupti,la sfarsitul lunii decembrie 2016 mi-am bagat demisia.Sunt insarcinata in 4 luni,am dreptul la indemnizatie avand in ... (vezi toată discuția)
Indemnizație
Beniamim
Bună seara! Soția mea lucrează din data de 2 septembrie 2019 și este singurul loc al ei de muncă din ultimii doi ani. Dacă ar rămâne însărcinată, ... (vezi toată discuția)