avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masini

Eu am o masina cumparata din Germania si inscrisa in Romania.
M-am intors in |Germania si muncesc si am domiciliu aici. Masina e pe numele socrului. M-au oprit o data si a zis ca trebuie inscrisa aici. Am intrebat la kreis si mi-a zis ca doar 6 luni poti circula cu numere de Romania. De aproape un an am masina in parcare cu verificare si asigurare expirate. As vrea sa o inscriu din nou pe Germania.
Ce ar trebui sa fac sau cum sa procedez ca unii zic ca nu i se da tuv.

[Va rog sa nu abuzati de prescurtari. Multumesc]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2016
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si talonul trimise in spania vially666 vially666 Am o masina inscrisa in spania si mi-au fost ridicate placutele de inmatriculare si talonul..am dat in judecata politia romana si am castigat primind decizia ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)
Sunt in germania, tuv-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau ... Trois18 Trois18 Sunt in Germania, TUV-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau sa vin cu masina in Romania pentru a o inmatricula aici, aveti imi poate restrictiona vamesul ... (vezi toată discuția)