avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbru de mediu

Bună ziua! Am cumpărat o mașină in iulie 2013 pt care am plătit 500€ timbru de mediu. Cu noua lege am crezut ca imi pot recupera banii dar la fisc am avut surpriza să găsesc un afis in care specifică ca doar mașinile înmatriculate până la 14 martie 2013 își pot recupera banii pe taxa de mediu. Nu toti ar trebui să își primească banii înapoi?
Cel mai recent răspuns: cristinaBMC , utilizator 17:02, 10 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru auto panemariana panemariana va rog frumos as dori o lamurire:fiul meu are o masina inmatriculata in Austria pe numele lui, cand a revenit in tara a inmatriculat masina in Romania tot pe ... (vezi toată discuția)